Pagini

Faceți căutări pe acest blog

13 februarie 2014

Eclat-Fragonard




Au dat toti in boala gurmandelor. Eclat  se vrea si el un gurmand modern. Nu stiu daca seamana cu Hypnose, cum zice lumea pe forumuri, caci eu nu am decat un flanker al lui Hypnose. Parfumul incepe cu niste citrice scufundate intr-un ocean de dulceata cu tenta florala.
O gardenia ar putea fi floarea. E atat de siripos si artificial incat numai gurmand nu as zice ca este. Nu-mi excita de niciun fel papilele gustative, nu-i bun nici de pomadat, nici de mancat. In loc de ambra trecuta la note trebuie a se citi ambroxan. Asta este un fel de tichie de margaritar pentru ca ambroxanul are aer marin si sarat. Cred ca s-a gresit retetarul desertului numit marshmallow si s-a inversat cantitatea de zahar cu cea de sare. Desigur ca ambroxanul il face asemanator cu Light Blue de la Dolce &Gabanna. Este cea mai odioasa combinatie de dulce cu sarat, este un parfum murdar si urat, fara farmec, fara sclipire (desi se numeste Eclat!), fara lumina, fara nimic. Cred ca daca amesteci Angel cu Light Blue  iese ceva asemanator. Vreau sa-l uit pentru totdeauna.

Numele parfumului: Eclat
Casa: Fragonard
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2006
Creator: 
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, lamaie, neroli, frezie, sofran
note de mijloc: frangipani, gardenia
note finale: ambra, marshmallow

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: 3-4 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 3/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.