Pagini

Faceți căutări pe acest blog

11 ianuarie 2014

Pur Desir de Lilas-Yves Rocher




Liliacul e rar in parfumerie caci mirosul lui nu poate fi captat prin tehnicile traditionale de extractie, asa ca te bucuri la orice parfum pe aceasta tema si, daca est iubitor al acestei flori, accepti si un parfum care tehnic nu este foarte performant.
Parfumul de la Yves Rocher are note de varf foarte realiste, care te transporta direct in luna mai. Este destul de dulce, dar nu in exces, moale, usor pudrat. Din pacate este foarte liniar, fragil si efemer, totusi este un soliflor care iti aduce primavara in suflet, cu un aer foarte feminin si romantic. In afara de liliac se simte si putina migdala, iar textura cremoasa banuiesc ca o are de la un mosc. Uneori imi pare ca simt si putina scortisoara, dar s-ar putea sa fie doar o impresie. Dupa aproximativ doua ore, este foarte palid si ar trebui sa fie repulverizat. Eu l-as folosi ca parfum de lenjerie si de dulap caci este foarte agreabil.

Numele parfumului: Pur Desir de Lilas
Casa: Yves Rocher
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2002
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala: liliac, magdale

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: 2 ore
Flacon: inalt, de culoare mov, sablat

Evaluare : 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.