Pagini

Faceți căutări pe acest blog

30 ianuarie 2014

Ocean-Demeter




N-am probat pana acum niciun parfum de la Demeter. Parfumul atinge o mare performanta, aceea ca pur si simplu nu ai ce sa scrii despre el. Este ca si cum ai descrie nimicul.
Din nume si din note este clar ca el se doreste a fi un acvatic. Este foarte fragil si trebuie sa stai cu nasul in piele ca sa simti ceva. Ce simt? E un miros usor uleios (mosc?) si sarat , comparabil cu mirosul pe care pielea il are dupa o baie in mare, dupa ce s-a uscat. Ulterior dispare sarea si ramane mirosul uleios, cu iz floral foarte vag. Orice lotiune de corp ai folosi ramai mai parfumat decat cu acest parfum. Parerea mea este ca nu se poate numi parfum, ci, in cel mai bun caz, o”brume” de corp. Sa dai bani pe el mi se pare absurd, mai bine faci o baie in mare. Singurul lucru interesant la el este ideea pe care si-a propus-o, numai ca nu a reusit sa redea nici oceanul, nici nisipul.

Numele parfumului: Ocean
Casa: Demeter
Concentratie: EDC
An de aparitie: 2000
Creator: 
Gen: unisex
Descriere oficiala: apa marina, note sarate, nisip

Aprecieri personale
Intensitate: foarte fragil, fara siaj
Persistenta: sub o ora
Flacon: extraplat, paralelipipedic, din cristal transparent
Evaluare : 4/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.