Pagini

Faceți căutări pe acest blog

23 ianuarie 2014

Just Cavalli I Love Her-Roberto Cavalli


Nici brandul nici creatoarea acestui parfum nu m-au uimit cu prea multe parfumuri. N-am niciun Roberto Cavalli in colectie, iar din lista lunga de parfumuri semnate de Nathalie Lorson, doar vreo 2 mi-au atras atentia. Spre deosebire de alte parfunuri ale brandului, acesta este mai timid desi este foarte dens.
Incepe cu un miros dulce de ceva desert pufos, n-as putea preciza care, ceva intre Kremschnit si orez cu lapte. Ceea ce simt eu nu are nici cea mai mica legatura cu lista oficiala de note pe care nu le-as fi descoperit nici intr-o suta de ani. Parfumul imi pare usor laptos (un lapte de cocos as zice), cu multa vanilie (dar nu din aia adevarata pe care o iubim) si ceva cu miros de orez fiert. Nu simt nicio urma de citrice in deschidere, iar acest miros de desert lipicios de dulce, cremos pana la uleios dureaza o vesnicie, de-a dreptul te exaspereaza. Frangipani? Heliotrop? Nu simt! Asemanarea parfumului cu Brit de la Burberry, adesea invocata, ma scandalizeaza de-a dreptul caci nici nu seamana, nici nu au note comune pana la notele de final. In plus, eu il iubesc pe Brit, iar asta ma aduce in pragul crizei de fiere, atat este de greu si indigest. Un singur parfum m-a mai adus in faza asta: 1969 de la Histoires de Parfums cu care ii gasesc asemanari de stil (acceasi liniaritate plicticoasa, acelasi miros cap-coada), dar si asemanari de miros, inclusiv supradoza de mosc. Nu-l vad purtat decat pe vreme rece. Desi nu este opulent si nu are siaj, pe mine a ajuns sa ma obsedeze mirosul lui, il simt si dupa ce m-am spalat temeinic pe maini. Sigur nu este genul meu de parfum.

Numele parfumului: Just Cavalli I Love Her
Casa: Roberto Cavalli
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2010
Creator:  Nathalie Lorson
Gen:  Descriere oficiala:
note de varf: note fructate, mandarine, bergamota, portocala
note de mijloc: santal, cedru, frangipani, heliotrop
note finale: mosc, ambra, vanilie

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj redus
Persistenta: 5-6 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 4/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.