Pagini

Faceți căutări pe acest blog

19 ianuarie 2014

Amour Indian Holi- Kenzo



Parfumul, aparut in 2008, este  un flanker al parfumului Amour. El poarta numele unei serbari hinduse care are loc anual la sfarsitul iernii si inceputul primaverii. Este o serbare a bucuriei, iubirii si culorii, pe timpul careia oamenii canta, danseaza si se stropesc cu vopsea de toate culorile.
Parfumul, din primele note este dulce, dens si cremos. Debuteaza cu o tamaie fructata care se amesteca cu miros de pom inflorit. Este usor ciudata combinatia caci florile de cires sunt de obicei luminoase, gratioase, dar aici sunt coplesite de tamaie, drept pentru care parfumul este greu, flasc si cam uleios. Plumeria miroase putin a material plastic, noroc ca e acoperita de trandafir. Nu pot sa zic ca e un parfum urat, dar este foarte lenes si nu simt in el nici bucurie, nici culoare. Are o moliciune somnolenta. Siaj nu are si nici mare amploare olfactiva, sta cuminte lipit de piele ore in sir. Desi imi pare mai reusit decat Amor, desi este purtabil, nu ma emotioneaza defel si gasesc ca are o supradoza de mosc, ingredient pe care eu nu-l prea iubesc cand este excesiv de mult. In cazul de fata imbacseste parfumul, ii ia claritatea. Oricum, parfumului nu i se potriveste deloc numele caci nu are strop de bucurie, are doar o senzualitate lasciva, de harem.

Numele parfumului: Amour Idian Holi
Casa: Kezo
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2008
Creator: Daphne Bugey, Olivier Cresp
Gen:  feminin
Descriere oficiala:
note de varf: floare de cires, tamaie, orez, coacaze rosii
note de mijloc: frangipani, trandafir, bujor, piper roz
note finale: santal, mosc, vanilie

Aprecieri personale
Intensitate: medie, fara siaj
Persistenta: in jur de 6 ore
Flacon: la fel cu cel al lui Amour
Evaluare : 6/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.