Pagini

Faceți căutări pe acest blog

23 noiembrie 2013

Ange ou Demon/Le secret EDT-Givenchy


Sincer nu am inteles de ce a fost lansat in 2013 un parfum cu acelasi nume cu altul lansat in 2009. Practic nici nu ai cum sa le deosebesti caci ambele sunt EDT. Parfumul este croit dupa gusturile moderne, fiind proaspat, dar cam dulce, cu note floral-fructate. 
Debuteaza cu un miros de mar verde si de ceai, avand o textura apoasa. Desi e facut din ingrediente ieftine, de sinteza, nu pot sa zic ca este dezagreabil ca miros, dar nu prea reuseste sa iasa din banal. Are un aer tineresc si poate fi o optiune pentru o adolescenta. La fel ca si la fratele lui geaman din 2009, partea florala este subdezvoltata ramanand undeva ascunsa sub notele fructate. Sincer, nu miroase nici a iasomie, nici a trandafir, e un miros generic de flori neprecizabile. E un parfum facut cu multa economie, avand si notele de baza fuserite rau. Nu simt patchouli deloc, dar se simte mos cul, parfumul pierzandu-si mult din prospetime si devenind cam dulce. Daca esti in vacanta si nu ai cu ce sa te parfumezi, ar fi o varianta, dar, dupa mine, nu-i de cumparat. Nu stiu ce se intampla cu casa Givenchy, dar, in ultimii ani, nu a reusit sa scoata niciun parfum bun. Acesta din urma este de talia unui Avon au Oriflame, cu nimic mai bun. La cum miroase, ar trebui sa coste 50-60 de lei.



Numele parfumului: Ange ou Demon/Le secret
Casa: Givenchy
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2013
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: mar, zahar caramelizat
note de  mijloc: iasomie , trandafir, ceai
note finale: patchouli, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: ca si al editiei princeps, dar galben
Evaluare : 5/10




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.