Pagini

Faceți căutări pe acest blog

25 octombrie 2013

Verveine Agrume-Acorelle


Mari reusite n-am descoperit la Acorelle, dar, din ce am probat pana acum, acest parfum de verbena e dintre cele mai bune. Asta, desigur, daca accepti ca in garderoba ta e loc si pentru citrice.
Dupa mine este total unisex, poate fi purtat fara probleme si de un barbat. Are o deschidere tipica deja pentru Acorelle, in forta: o explozie de citrice proaspete, cu tenta verde de la o verbena cat se poate de evidenta si de naturala. Chiar nu e rau inceputul, dar nu asta ma mira. Ma mira ca si in notele de fond parfumul mai are suficienta consistenta, devenind insa mai dulce. Notele florale sunt greu perceptibile, desi parfumul are o vaga tenta florala, subjugata total de verbena, care domina in chip clar notele de mijloc. Un neroli parca se zbate sa iasa la suprafata, dar este foarte timid si aproape ca nu-i bagi de seama prezenta. De aici incolo nu prea mai vad vreo evolutie, parfumul incremeneste. Cedrul din notele de baza e firav rau. E un parfum foarte tineresc si daca esti fan produse naturale te poti intelege cu el. Are si o persistenta mai buna decat altele de la aceeasi casa, dar siajul e ca si cum nu ar fi. In chip clar e un parfum de vara, as zice de canicula.


Numele parfumului: Verveine Agrume
Casa: Acorelle
Concentratie: EDP
An de aparitie:
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, lamaie, portocala, pelin
note de  mijloc: lamaita (verbena), iasomie, neroli, iarba, portocala amara
note finale: cedru

Aprecieri personale
Intensitate: redusa, fara siaj
Persistenta: 2-3 ore
Flacon: standardul casei

Evaluare : 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.