Pagini

Faceți căutări pe acest blog

20 iunie 2013

Bubblegum Chic- Heeley


Auuu! Socant de copilaresc. Un parfum minimalist modern, cu niste guma de mestecat roz (din aia cu multe E-uri), intinsa peste tuberoza si iasomie, amandoua sintetice rau.
Tuberoza este dominanta si de-a dreptul violenta. Compararea lui lui celebrul Fracas (unii il gasesc chiar mai bun) mi se pare de-a dreptul un sacrilegiu desi nu sunt fana Fracas. Opulent si agresiv , dulce si total liniar, cu aer de obraznicie pusteasca. Pentru mine nu e parfum, e cosmar. Are siaj destul de bun si o longevitate medie, dar este departe de gusturile mele. Nu stiu de ce, dar cam asa vad eu parfumul viitorului. Asta chiar ai zice ca e facut la un automat de parfumuri dupa imaginatia (nu prea bogata) a unei pustoaice in drum spre liceu, care vrea sa asorteze parfumul cu bikini si cu baloanele de guma de mestecat. O fi chic, dar are limita de varsta, acceptabil intre 14 si 16 ani..
Flaconul e extrem de sobru, in total dezacord cu parfumul, mergea un flacon de la Hugo Boss la el.



Numele parfumului: Bubblegum Chic
Casa: Heeley

Concentratie: extrait de parfum
An de aparitie: 2011
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala: iasomie, tuberoza, note fructate, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: opulent
Persistenta: 3-4 ore
Flacon: de culoare neagra, cilindric
Evaluare : 4/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.