Pagini

Faceți căutări pe acest blog

18 aprilie 2013

Soleil- Rochas




Parfumul Soleil a fost lansat in 2008. Flaconul lui cu design minimalist sugereaza un parfum modern. Parfumul este foarte ieftin, avand preturi comparabile cu parfumurile de la Avon sau Oriflame. Cum este pretul este si parfumul.
El incepe cu note fructate dulci-acrisoare si piper roz, intr-o combinatie destul de rotunda si blanda. Notele de fond sunt florale, dar pastreaza tenta fructata. Nu pot sa recunosc florile din lista oficiala. Banuiesc ca s-au folosit doar produse de sinteza asa ca orice asemanare cu florile reale este destul de putin probabila. Mie, ca sa fiu sincera, imi miroase mai mult a osmanthus ( simt o floare delicata, dulce, cu miros de caisa), eventual si ceva neroli. Din pacate, intensitatea parfumului este foarte mica , iar siajul inexistent. Altfel, parfumul are o aura de blandete, este mangaietor precum razele de soare primavara. Notele finale sunt foarte slabe, este o doar o vaga urma de patchouli, vanilia nu se simte deloc. Longevitatea este la pamant, sub 2 ore.

Numele parfumului: Soleil
Casa: Rochas
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2008
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: mandarina, piper roz, para
note de  mijloc: tuberoza, flori de portocal, trandafir
note finale: patchouli, note lemnoase, vanilie

Aprecieri personale
Intensitate: mica
Persistenta: 2 ore
Flacon: oval, cu marginile ingrosate sub forma unei rame, din cristal transparent, cu buson oval din plastic transparent.
Evaluare : 5/10



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.