Pagini

Faceți căutări pe acest blog

12 aprilie 2013

Essence by Reminiscence-Reminiscence




Am cumparat parfumul asta in orb pentru ca m-au fascinat ambalajul si flaconul. Te astepti sa gasesti in parfum un basm frumos spus la ceas de seara. Si cam asta si este. E un parfum soptit, foarte finut si discret, in esenta lui un parfum de vanilie caci este nota care domina parfumul, avand de-a lungul evolutiei cateva nuante.
Parfumul incepe cu un amestec de anason stelat si bergamota, ultima disparand foarte repede. Ardeiul iute este inofensiv, il simti insa daca iti indesi nasul in piele, altfel l-ai putea trece cu vederea. Peste anason se aseaza o vanilie blanda. Parfumul este destul de dulce, dar in limita suportabilului, foarte bland si transparent. Se simte usor si patchouli care se impleteste armonios cu anasonul si vanilia. Parfumul este extrem de fragil, aducandu-mi aminte de Cara de la Farmacia SS Anunziata. Pe parcurs isi pierde din dulceata, ceea ce pentru mine este foarte bine caci am o toleranta destul de mica la ea. Cam asta este toata povestea lui. Este strict pentru amatorii de parfumuri dulci, vanilate, dar discrete. Nu mi se pare prea logeviv.



Numele parfumului: Essence by Reminiscence
Casa: Reminiscence
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2010
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota de Calabria, anason stelat, galbenele
note de fond: iasomie, nucsoara, note florale
note finale: patchouli, santal, labdanum, vanilie, ace de pin

Aprecieri personale
Intensitate: delicat
Persistenta: 3-4 ore
Flacon: mat, de culoare albastra, cu stelute argintii
Evaluare : 7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.