Pagini

Faceți căutări pe acest blog

19 aprilie 2013

Piccolo Amor-Cerchi Nell'Acqua





E primul parfum al casei Cerchi Nell’Acqua pe care il probez. El a fost lansat in 2000, fiind semnat de Enrico Buccella.
N-am inteles in ce consta creatia caci avem aici un  patchouli dulce, foarte aproape de starea lui pura, de ulei esential, adica intr-o varianta destul de necomerciala din punct de vedere olfactiv, caci are mirosul tipic, medicinal, cu iz camforat si cu un vag miros de DDT (asta este un insecticid impotriva puricilor care se folosea pe vremuri, azi e interzis). Oricat ai iubi patchouli, si eu il iubesc, e greu de crezut ca vrei sa mirosi a spitzerie. Cand se mai domoleste intensitatea licorii, desigur ca ea devine mai agreabila, mai ales ca peste ea se aseaza un miros discret de vanilie si ceva care-mi aduce aminte de mirosul polenului. Si cam asta este totul. Asta nu-i creatie, asta nu-i nisa. Si un copil putea sa faca acest parfum daca avea la indemana materia prima necesara. Patchouli e bun pentru circulatie, tratarea varicelor. Sa fie asta destinatia parfumului? La cat este de concentrat cred ca ar fi eficient.

Numele parfumului: Piccolo Amor
Casa: Cerchi Nell’Acqua
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2000
Creator: Enrico Buccella


Gen: feminin
Descriere oficiala: patchouli, vanile, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: 3-4 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.