Pagini

Faceți căutări pe acest blog

17 martie 2013

Multiple Rouge-Humiecki&Graef




Casa producatoare, atunci cand descrie sumar parfumul, anunta un parfum intens si o experienta olfactiva viscerala. E drept ca parfumul este mai ciudat, usor futurist, dar cu multa personalitate. Nu prea ai cu ce sa-l compari ca miros. Ca stil aduce cu Eau Radieuse de la aceeasi casa.
La inceput este opulent, dar apos, cu gust dulce-acrisor, rece, chiar metalic. Sunt amestecate tot felul de fructe de padure, piersica, citrice , ananas. Intre ele este si o neasteptata violeta proaspata, cu roua pe ea. Intr-o alta faza cronologica  fructele trec pe un plan secundar si parfumul este dominat de violeta si de imortela. N-as zice ca este foarte decorativ mirosul, dar e foarte natural. Mie nu-mi place imortela ca nota in parfumuri, este foarte stranie. De aceasta data combinatia violeta-imortela da un miros care te duce cu gandul la o aromatica care seamana cu leusteanul, telina sau tarhonul. In chip ciudat parfumul este destinat femeilor, dar mie imi pare mai degraba masculin.


Numele parfumului: Multiple Rouge
Casa: Humiecki&Graef
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2009
Creator:
Gen: dat ca feminin, dar e total unisex
Descriere oficiala: imortela, violeta, fructe de padure, piersica, ananas, coriandru vietnamez

Aprecieri personale
Intensitate: destul de opulent
Persistenta: 5-6 ore
Flacon: standardul casei
Evaluare : 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.