Pagini

Faceți căutări pe acest blog

8 martie 2013

Lady Rebel Dance Queen- Mango



Brandul spaniol Mango, nu-mi pare sa aiba vocatia parfumurilor. Desi le face din 2005, nu a reusit sa convinga pana acum cu niciun parfum.  Nici Lady Rebel lansat in 2009 nu a fost o grozavie de parfum, dar acest flanker este chiar o catastrofa.
In ultimii doi ani nu cred ca am mirosit un parfum mai prost. In primul rand  ingredientele sunt in totalitate sintetice. Cu lista oficiala de note in fata este greu sa recunosti vreo nota. Parfumul se vrea un floral-fructat si incepe cu asa-zise citrice si fructe de padure. E un miros oarecum fresh, dulce acrisor, care pare  a fi fructat, dar nu are nicio legatura cu vreun fruct real. Notele de fond, zis florale, au un miros care nu-ti poate sugera decat un detergent, nu unul foarte performant (Ariel, Persil miros mai frumos), ci un Dero comunist. Parfumul este foarte uscat, ceea ce este ciudat pentru un parfum care are mosc in compozitie. De patchouli nici nu poate fi vorba. Nici nu se pune problema cumpararii lui, sunt bani aruncati pe fereastra. Siaj nu are si este si foarte efemer. Am speranta sa nu mi-l faca careva cadou.
Ma si amuza flaconul (cel mai reusit lucru la acest parfum). Iti sugereaza o licoare cu destinatie regala :)

Numele parfumului: Lady Rebel Dance Queen
Casa: Mango
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2013
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: mandarina, pomelo, fructe de padure
note de fond: iasomie, tuberoza
note finale: mosc, patchouli, cashmeran

Aprecieri personale
Intensitate: modesta, fara siaj
Persistenta: in jur de 2 ore
Flacon: vezi fotografia
Evaluare : 1/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.