Pagini

Faceți căutări pe acest blog

9 martie 2013

Eau Radieuse- Humiecki&Graef



Un unisex care ar fi mai degraba masculin, dar perfect purtabil si de catre femei. Parfumul iti produce, imediat dupa pulverizare, un soc olfactiv. Pare a fi o apa de Colonia cu puteri miraculoase, avand intensitatea unei esente de parfum. Este o menta citrica, usor acrisoara, de o intensitate paralizanta, care-ti frige nasul, te vindeca de guturai si de alte boli ale cailor respratorii. Banuiesc ca este o varietate de menta chinezeasca care este mult mai puternica decat cea comuna, care, in secundar, are un iz de urzica. In continuare, simti tot menta, dar ea se indulceste putin, isi mai pierde din intensitate si te lasa sa simti si ceva rubarba. Cu cat se apropie de sfarsit este tot mai blanda, in faza finala toarce ca un motanel. Foarte fresh, o experienta olfactiva super.
Parfumul nu are o evolutie obisnuita, in stil piramidal. Are aceleasi note pe tot traseul si evolueaza stelar, adica notele sunt explozive in faza initiala (care ar corespunde centrului stelei) apoi mirosul se disipeaza pe masura ce trece vremea  ( si te indrepti spre varfurile stelei). Absolut minunat pentru vara, mai ales pentru barbati.



Numele parfumului: Eau Radieuse
Casa: Humiecki&Graef
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2008
Creator: Christoph Laudamiel
Gen: unisex
Descriere oficiala: lamaie, mandarina, banana, rubarba, bambus, frunze de bananier.

Aprecieri personale
Intensitate: opulent, cu siaj frumos
Persistenta: longeviv
Flacon: paralelipipedic, din cristal transparent, cu o banda albastra in partea superioara
Evaluare : 9/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.