Pagini

Faceți căutări pe acest blog

10 martie 2013

03. Apr. 1968- Rundholz




Acesta este primul parfum al brandului Rundholz, iar numele parfumului este data de nastere a lui Lenka Rundholz. Parfumul, de curand aparut, este unul minimalist, cu foarte putine note.
Accentul parfumului cade pe tamaie, o tamaie densa, foarte dura, pentru avansati. Inceputul parfumului are consistenta unui lichior dulce-amarui, foarte opulent. Tamaia are tot felul de nuante avand iz de busteni arsi, de creioane proaspat ascutite, de cerneala si, mai ales de martipan. Heliotropul este putin sesizabil, banuiesc ca de la el vine mirosul de migdala.  Este total liniar, avand o longevitate impresionanta care poate ajunge la 24 de ore. Nu este usor de purtat si nici nu are vocatia popularitatii. Banuiesc ca este unisex, dar e greu de purtat de catre o femeie. Este, insa, o experienta olfactiva interesanta care te poarta intr-o lume intunecata, plina de mister si sacralitate.

Numele parfumului: 03. Apr.1968
Casa: Rundholz
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2012
Creator: Arturetto Landi
Gen: unisex
Descriere oficiala: lychee, tamaie, heliotrop

Aprecieri personale
Intensitate: opulent, dar cu siaj destul de redus
Persistenta: foarte longeviv
Flacon: inalt, cilindric, din cristal transparent
Evaluare : 8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.