Pagini

Faceți căutări pe acest blog

7 februarie 2013

Dark/La Vie La Mort-Tokyo Milk



Parfumul face parte din colectia Dark a casei Tokio Milk, fiind creat in 2011 de Margot Elena. Nu am mai testat nimic de la acest brand, imi este total necunoscut. De la inceput m-a cam surpruns numele parfumului, dar dupa ce l-am mirosit am reusit sa-i inteleg talcul.
Notele varf sunt de-a dreptul violente : o explozie de note verzi pe fondul carora se profileaza cea mai ascutita si acra tuberoza. In mirosul floral este si iasomie, dar ea este mai putin proeminenta. Ulterior parfumul se indulceste, capata o aroma usoara de vanilie si isi pierde ascutimea, trecand de la lumina la intuneric. E o schimbare majora si partea asta nu este urata deloc, cu conditia sa-ti placa tuberoza. Imi pare ca are si o nota fructata, dar nu o regasesc in lista oficiala. Parfumul se joaca cu niste contraste : Lumina-Intuneric, Ascutit-Rotund, Acru-Dulce si banuiesc ca de aici se trage si numele prea putin comercial al parfumului : Viata si Moarte. Este neobisnuit sa denumesti astfel un parfum si n-as zice ca-i face bine la vanzari, pe lumea asta cred ca raportul intre excentrici si oameni normali este, totusi, in favoarea celor din urma. Dezolant este ca, judecand dupa parfum, e mai frumoasa Moartea decat Viata. Parfumul nu este foarte longeviv desi este EDP, dar nici asteptarile nu sunt foarte mari avand in vedere ca nu este un parfum scump.

Numele parfumului: Dark/La Vie et La Mort
Casa: Tokio Milk
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2011
Creator: Margot Elena
Gen: unisex
Descriere oficiala: iasomie, tuberoza, cardamom, trandafir chinezesc (Hibiscus Sinensis)

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: de culoare neagra, paralelipipedic, cu buson cilindric, negru
Evaluare : 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.