Pagini

Faceți căutări pe acest blog

30 ianuarie 2013

Grain de Soleil- Fragonard




Grain de Soleil a fost lansat de casa Fragonard in 1999. Este un parfum foarte bogat, opulent, dens, care te atrage ca un magnet, dar poate si sa te oboseasca.
Incepe cu un trandafir care este foarte repede acoperit de o iasomie opulenta in amestec cu scortisoara si o vanilie pastaioasa. Amestecul este destul de dulce, dar nu depaseste limita suportabilului. As zice ca se cam abuzeaza de scortisoara, combinatia de iasomie cu scortisoara fiind extrem de densa si putin aspra. Evitati pulverizarea pe haine caci mirosul va dura zile in sir. Eu am scapat pe gulerul de blana al mantoului si nu mai pot scapa de miros. E un parfum foarte cald, care poate fi purtat doar iarna. As zice ca este un fel de Alien caruia i s-a adaugat o doza consistenta de scortisoara. Pe parcurs isi mai pierde din intensitate si primeste patchouli care-l face mai moale si mai senzual. Este foarte longeviv, durand peste 10 ore si are un siaj de exceptie. Poate sa dea dureri de cap, asa ca trebuie folosit cu parcimonie. Parfumul prezinta asemanari cu Le Bain de la Joop care-l precede cu 10 ani.

Numele parfumului: Grain de Soleil
Casa: Fragonard
Concentratie: EDP
An de aparitie: 1999
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: neroli, trandafir, iasomie
note de fond: heliotrop, scortisoara,iris, patchouli
note finale: tamaie, santal, vanile, ambra

Aprecieri personale
Intensitate: opulent, cu siaj de exceptie
Persistenta: cel putin 10 ore
Flacon: oval, aplatizat, din cristal transparent, cu un buson argintiu, in forma de disc solar, cu raze.
Evaluare : 8/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.