Pagini

Faceți căutări pe acest blog

11 ianuarie 2013

5 :40 pm In Madagascar- Kenzo




Insula Madagascar este pentru mine o icoana a exotismului. Cand mi-o imaginez vad tone de fructe exotice, legaturi de pastai de vanile si  plaje salbatice. Un parfum care evoca aceasta insula nu putea sa nu aiba vanilie.
Este o vanilie bizara, care te uimeste. In primele note simti miros de vanilie si de iarba inrourata. Mirosul umed, tenta acvatica, este data, fara indoiala de lotus. Parfumul este delicat, aproape total lipsit de dulceata. Ulterior se indulceste, se usuca si se incalzeste, capatand un vag miros floral, care aduce a frezie. Parfumul este delicat, inocent, curat, foarte natural. Desi pare fragil, dureaza cateva ore bune. Este destinat femeilor foarte discrete, care iubesc parfumurile care evoca natura. Pentru ca el mai mult aromatizeaza decat parfumeaza, este ideal sa fie folosit dupa dus, pulverizat pe intreg corpul. Ar fi un parfum de zi si de anotimp cald.




Numele parfumului: 5 :40 pm In Madagascar
Casa: Kenzo
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2009
Creator:
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: lotus
note de fond: frezie
note finale: vanilie bourbon

Aprecieri personale
Intensitate: discret
Persistenta: in jur de 4 ore
Flacon: din cristal transparent, aproximativ paralelipipedic, aplatizat, cu latura de sus usor curbata. Are buson excentric, plasat lateral, din metal de culoare aramie.
Evaluare: 7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.