Pagini

Faceți căutări pe acest blog

13 decembrie 2012

Velvet Vetiver-Dolce&Gabbana





Velvet Vetiver face parte din Velvet Collection, fiind lansat de casa Dolce&Gabbana in 2011. Creatorul parfumului este Rodrigo Flores-Roux, care este mai cunoscut prin parfumurile facute pentru casa Tom Ford, Neroli Portofino si Jasmin Rouge.
Parfumul este de o prospetime si de o naturelete incredibile, notele de varf, o combinatie de galbanum si vetiver fiind de-a dreptul explozive. Dupa cateva clipe apare si mirosul de smochina, dand un parfum cu o tenta dulce-acrisoara, foarte revigorant. Nota de smochina il face oarecum asemanator cu Philosykos de la Diptyque, dar aici accentul nu cade pe frunza de smochina, ci pe fruct. Mie imi place mult mai mult decat Philosykos caci nu este atat de dulce si este mult mai fresh. Parfumul este unul minimalist cu doar 3 note declarate, liniar, dar foarte rasat. Mie imi pare ca simt si o nota de nuca de cocos care-i da o textura cremoasa. E un parfum unisex, excelent pentru vara, care-ti aduce aminte de mirosurile Mediteranei,  potrivit mai ales pentru aceia care iubesc parfumurile care nu miros a parfum. Din pacate, are un pret descurajant de mare, in jur de 155 de lire sterline (pe Harrods) si este greu de gasit. Mi-l doresc!


Intre timp l-am cumparat. Este atat de simplu si de frumos, este natura intr-un flacon.

Numele parfumului: Velvet Vetiver
Casa: Dolce&Gabbana
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2011
Creator: Rodrigo Flores- Roux



Gen: unisex
Note oficiale: galbanum, vetiver, smochina neagra




Aprecieri personale
Intensitate: destul de discret
Persistenta: in jur de 5 ore
Flacon: masiv, paralelipipedic, din cristal transprent, cu buson cilindric imbracat in velur verde
Evaluare: 8/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.