Pagini

Faceți căutări pe acest blog

21 decembrie 2012

SJP NYC Pure Crush- Sarah Jessica Parker



E primul parfum  de la Sarah Jessica Parker pe care l-am probat si printre putinele parfumuri lansate de vedete pe care le-am adulmecat. De obicei sunt atat de proaste incat nu merita sa-ti pierzi timpul cu ele.



Parfumul are o formula absolut minimalista, fiind listate ca si componente ale parfumului doar nuca de cocos, vanilia si florile albe. Parfumul este total liniar, foarte cremos si usor dulce. Cand il mirosi ai impresia ca nu este parfum ci un lapte de corp cumparat de la The Body Shop, unde chiar este unul cu un miros identic (cel asa-zis de vanilie, dar care miroase a nuca de cocos). Miroase doar a nuca de cocos si vanile. E drept ca, uneori, nuca asta de cocos seamana putin si cu o smochina coapta. Florile albe eu nu le-am simtit si chiar nu cred in existenta lor. Poate doar un super nas ar putea sa le identifice. Este un parfum bland si voluptos, exotic, absolut minunat pentru o seara de vara la mare, intr-o insula de prin Canare, pe o terasa, alaturi de o Pina Colada rece. Se potriveste de minune cu o piele frumos parguita la soare. Parfumul este destul de fragil, fara siaj, strans lipit de piele, asa ca ar fi indicata o baie de parfum dupa un dus. Iata ca si parfumurile ieftine iti pot aduce un strop placere.



Numele parfumului: SJP MYC Pure Crush
Casa: Sarah Jessica Parker
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2011
Creator:
Gen: feminin
Note oficiale: cocos, vanilie, flori albe


Aprecieri personale
Intensitate: delicat
Persistenta: 3-4 ore
Flacon: perfect cilindric, din cristal transparent, introdus intr-un recipient din plastic, cu capac care se insurubeaza. Recipientul este invelit cu o banda adeziva care arata ca un tapet ce imita esente de lemn, decorat cu motive vegetale.
Evaluare: 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.