Pagini

Faceți căutări pe acest blog

25 decembrie 2012

Pluie de Soleil- Phaedon




Este cel dintai parfum al brandului Phaedon pe care il incerc, brandul fiind si tanar si de curand aparut in magazinele bucurestene de parfumuri.
Inceputul parfumului este foarte fresh, o explozie de lamaie, bergamota si capsuni, o compozitie destul de dulce si feminina care-mi aduce aminte de notele de varf ale parfumului Hot couture de la Givenchy. Peste acestea se aseaza foarte repede un ananas zemos si gustos. Parfumul, desi destul de dens, este luminos, revigorant, tonic. Dulceata initiala se diminueaza pe parcurs, dar parfumul este foarte liniar ca evolutie. Bergamota este neasteptat de longeviva, simtindu-se multa vreme in compozitie.  Parfumul nu este foarte inventiv, nu produce nicio revolutie in parfumerie, dar este placut, bine facut si are o longevitate multumitoare pentru o apa de toaleta. Poate fi o optiune buna pentru un parfum de vara, mai ales pentru barbati (daca facem abstractie de zmeura de la inceput care-i da o tenta feminina).



Numele parfumului: Pluie de Soleil
Casa: Phaedon
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2011
Creator: Pierre Guillaume



Gen: unisex
Descriere oficiala:
Note de varf : bergamota, lanaie de Amalfi, capsuni
Note defond : frezia, ananas,
Note finale : santal, mosc




Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 5 ore
Flacon: cilindric, de culoare neagra
Evaluare: 7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.