Pagini

Faceți căutări pe acest blog

11 decembrie 2012

Eau de Jade/ Armani Prive- Giorgio Armani



Eau de Jade este un parfum din colectia Armani Prive, aparut fiind in 2004.  Sticla parfumului are un design minimalist, fiint perfect paralelipipedica din sticla de culoare neagra, cu aspect de roca slefuita.
Busonul parfumului are forma si culoarea unei pietre de jad. Parfumul a primit in 2006 trei premii FIFI, unul pentru cel mai bun parfum de nisa barbatesc si doua pentru ambalajul de exceptie. Parfumul este definit ca unisex, dar as spune ca este mai potrivit barbatilor decat femeilor.
Parfumul este foarte simplu, asortandu-se foarte bine cu sticla cu design minimalist si cu busonul verde. El evoca culorile si aromele Mediteranei. Primele note sunt transparente si curate precum apa de izvor. E un miros dulce-acrisor, revigorant ,de citrice destul de pierate si de neroli. Un neroli minunat la orele diminetii. Parfumul ramane proaspat pana la finalul sau, nesuferind schimbari foarte mari. Dupa notele foarte fresh de la inceput evolueaza spre un miros de ceai verde, aromatizat cu bergamota. Seamana oarecum cu The Vert Extreme de la Bvulgari, dar nu are nota de tanin foarte pregnanta ca la acesta din urma, este mai fluid si mai gratios. Parfumul este neasteptat de longeviv avand in vedere delicatetea lui inca din faza initiala, durand in jur de 5-6 ore. In chip clar este un parfum de anotimp cald, chiar canicular. Desi parfumul este placut si rasat , nu pot spune ca este foarte creativ si pretul lui este , zic eu, mult prea mare.



Numele parfumului: Eau de Jade
Casa: Giorgio Armani
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2004
Creator:
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota de Sicilia, piper
note de fond: neroli de Tunisia
note finale: vanilie

Aprecieri personale
Intensitate: destul de discret
Persistenta: 5-6 ore
Flacon: vezi textul
Evaluare: 8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.