Pagini

Faceți căutări pe acest blog

6 decembrie 2012

Eau de Cartier- Cartier





Parfumul, semnat de Christine Nagel, are deja oarece vechime, intre timp, din 2001 incoace, aparand o serie de variante noi.
Este o apa de toaleta foarte usoara, revigoranta care incepe cu un miros predominant de yuzu, o citrica japoneza. Inima parfumului este florala, un miros discret de lavanda combinata cu violeta, cu accente verzi. Parfumul este foarte diluat si discret, motiv pentru care e cam greu sa te bucuri de el. Dupa aproximativ o ora  este abia perceptibil chiar daca iti indesi nasul in piele. E un fel de agonie a parfumului care e lunga caci parfumul ramane in starea asta inca vreo 2 ore. Stiu ca exista si o varianta mai concentrata a parfumului, dar nu am probat-o. E un parfum luminos, aerisit, usor acvatic, destul de rafinat care ar putea fi o optiune pentru anotimpurile calde, ca parfum de zi. Totusi, avand in vedere fragilitatea si persistenta scazuta, nu as zice ca pretul lui se justifica, mi se pare mult prea mare.

Numele parfumului: Eau de Cartier
Casa: Cartier
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2001
Creator: Christine Nagel



Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: yuzu, bergamota
note de fond: lavanda, violeta
note finale: ambra, patchouli, cedru



Aprecieri personale
Intensitate: delicat, fara siaj
Persistenta: foarte slaba, 2-3 ore
Flacon: cilindric, din cristal transparent, desenat de Thierry Baschmakoff
Evaluare: 5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.