Pagini

Faceți căutări pe acest blog

7 decembrie 2012

Bellissima Acqua di Primavera- Blumarine




In 2009 Sophie Labbe a creat pentru brandul Blumarine parfumul Bellisima, iar in 2011 a revenit cu o varianta de primavara a aceluiasi parfum.Ca imagine a parfumului a fost aleasa italianca Bianca Balti care, de altfel, a fost imagine si pentru editia din 2009 a parfumului.





Parfumul nu iti produce mari surprize olfactive, fiind destul de sarac in note si liniar. Are un inceput frumos, croit dupa gusturile momentului :o violeta dulce si fructata. Da bine amestecul de violeta cu zmeura, este destul de dens, fiind in acelasi timp aerisit si confortabil. Iti rezerva aceeasi placere ca un drops dulce. Inima parfumului are o tenta romantica , fiind insa total acaparata de violeta, nu una proaspata, ci una mai degraba confiata. Parfumul este foarte liniar, saracacios in arome, total neinteresant, dar purtabil la 16-18 ani. Nu cred, insa, ca ar putea starni interesul unei femei care a trecut de 20 de ani. Ar fi un parfum de primavara, de toata ziua. Total nememorabil si lipsit de originalitate, dar destul de longeviv. Pentru mine Sophie Labbe, ca parfumier, este o enigma caci are parfumuri remarcabile precum Organza/Givenchy sau Premier Jour/Nina Ricci, dar si multe parfumuri de duzina.

Numele parfumului: Bellissima Acqua di primavera
Casa: Blumarine
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2011
Creator: Sophie Labbe

Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, zmeura, violeta
note de fond: panseluta, violeta, floarea pasiunii
note finale: mosc, santal, kingwood





Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 5 ore
Flacon: paralelipipedic, masiv, din cristal transparent, cu un buson transparent, discoidal. Desenat de Thierry Baschmakoff.
Evaluare: 5/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.