Pagini

Faceți căutări pe acest blog

14 decembrie 2012

Antonia- Puredistance



Antonia are aceeasi semnatura ca si Puredistance I, Anni Buzantian, fiind creat in 2010. Parfumul nu are multe recenzii , dar atatate cute sunt, sunt, de obicei, bune. Pe mine, sincera sa fiu, parfumul nu m-a fascinat, mi se pare mult mai agreabil si mai usor de purtat Purdistance I. 
Imi pare un floral mult prea dens si imbacsit, pe care, oricat efort as face, nu-l pot memora. Imi seamana cu multe parfumuri clasice care au folosit aldehide, inclusiv cu Chanel no.5. Din fericire, acesta nu abuzeaza de ele si scapa de aerul vetust, fiind un parfum atemporal. Dintre flori pot recunoaste doar trandafirul si iasomia, dar imi par amandoua grele si lipsite de gratie, aproape coplesitoare, sursa sigura de durere de cap. Desi e definit ca un floral-verde, avand galbanum in compozitie, eu simt prea putina verdeata. Florile sunt lipsite de prospetime, sunt moarte si indulcite peste masura, n-au lumina, n-au aer. Sunt doar niste esente extrase din flori. Oricat efort fac (l-am testat si acum un an, cu aceleasi rezultate), nu pot relationa cu acest parfum. Sunt sigura, insa, ca multe femei l-ar putea placea (mai ales cele care-l plac pe Chanel no.5), asa ca trebuie probat. Il vad ca un parfum pentru vreme rece sau de seara.

Numele parfumului: Antonia
Casa: Puredistance
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2010
Creator: Annie Buzantian



Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: aldehide, galbanum
note de fond: iasomie, trandafir, ylan-ylang, radacina de iris
note finale: vetiver, vanilie





Aprecieri personale
Intensitate: destul de opulent
Persistenta: 6-7 ore
Flacon: de forma unei eprubete, din cristal transparent, cu buson cilindric, auriu
Evaluare: 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.