Pagini

Faceți căutări pe acest blog

18 decembrie 2012

Amethyst- Lalique




Amethyst e un parfum creat de Nathalie Lorson in 2007. Este un parfum care, intre timp, a devenit destul de popular caci are un aer modern si un pret atractiv. Flaconul parfumului, de culoarea ametistului, este in acord cu numele si compozitia lui.
Parfumul are un inceput foarte apetisant, un miros de fructe de padure, dulci-acrisoare, foarte realiste si zemoase, un amestec de mure, afine si coacaze. In notele de fond, desi se mai simt fructele, parfumul devine mai caldut si mai dulce, adaugand cateva flori, dintre care eu simt doar crinul. In secundar percep si o nota care ma duce cu gandul la padure, un miros fin ca de ienupar. Parfumul, de aici incolo, este foarte liniar. Nu e rau, dar are ceva care ma indeamna sa-l asociez unui odorizant de camera sau unui produs de curatenie, probabil liniaritatea lui si stridenta crinului. Moscul din notele finale il face destul de cremos. Fara a fi foarte longeviv, dureaza, totusi cateva ore. Este un parfum de zi, usor de purtat, potrivit mai ales pentru anotimpurile de trecere.



Numele parfumului: Amethyst
Casa: Lalique
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2007
Creator: Nathalie Lorson


Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: afine, coacaze, mure, nucsoara
note de fond: piper, bujor, crin, ylang-ylang
note finale: mosc, note lemnoase, vanilie bourbon


Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 4 ore
Flacon: paralelipipedic, de culoarea ametistului
Evaluare: 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.