Pagini

Faceți căutări pe acest blog

17 noiembrie 2012

Vengeance Extreme- Juliette Has a Gun




In chip bizar, la 5 ani dupa lansarea parfumului Lady Vengeance (2006), casa Juliette Has a Gun, scoate in 2011 un parfum foarte asemanator, in principal cu aceleasi ingrediente, denumit Vengeance Extreme. Si mai ciudat este faptul ca figureaza ca autor al parfumului doar Romano Ricci.
Cum spuneam, cele doua parfumuri au declarate aceleasi trei ingrediente de baza : trandafir, patchouli si vanilie, dar accentele sunt puse altfel. Vengeance Extreme renunta la trandafirul ascutit din notele de varf si ne ofera unul foarte senzual, coplesit de patchouli si vanilie. Parfumul este absolut superb, realmente un elixir al dragostei. Iti sopteste vorbe de dragoste, te mangaie cu blandete si te rasfata. Iti este greu sa optezi pentru una dintre cele doua variante. Iubitoarele trandafirului cred ca vor opta pentru Lady Vengeance caci acolo e un trandafir mai realist, cele care iubesc patchouli vor alege Vengeance Extreme. Parfumul are o buna tinuta, siaj frumos si este destul de longeviv. 

Numele parfumului: Vengeance Extreme
Casa: Juliette Has a Gun
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2011
Creator: ?????
Gen: feminin
Descriere oficiala: 
Note de varf: bergamota, lavanda
Note de fond: trandafir bulgaresc, patchouli, hediona
Note finale: ambroxan, vanilie, mosc alb, boabe de tonka, labdanum


Aprecieri personale
Intensitate: opulent, cu siaj remarcabil
Persistenta: 5-6 ore
Flacon: standardul casei, de culoare neagra
Evaluare: 10/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.