Pagini

Faceți căutări pe acest blog

15 noiembrie 2012

Rose de Rose-Rance 1795




Parfumul face parte din seria Les Etoiles, fiind relativ recent lansat, in 2011. Are flaconul tipic seriei, din cristal sablat, de forma rotunda, extraplat, decorat pe avers cu un cerc auriu care incadreaza o floare stilizata constituita din cristale albe.
Este vorba de un parfum floral care debuteaza cu un trandafir intunecat, foarte realist si frumos. Foarte repede se dezvolta un buchet floral dens, constituit din trandafir, care este dominant, ylang-ylang si iasomie. Desi in lista de ingrediente este trecuta si tuberoza, eu nu o simt, in schimb imi pare ca regasesc in parfum heliotrop. Compozitia florala seamana extrem de mult cu parfumul Teint de Neige al casei Lorenzo Villoresi, singura diferenta este aceea ca este mai acida si mai intepatoare, avand acea nota acra care este prezenta  in  mai toate parfumurile florale ale casei Rance create de Jeanne Sandra Rance. Parfumul este de buna calitate, destul de frumos, dar nu este original. I-a placut lui Jeanne Teint de Neige.

Numele parfumului:  Rose de Rose
Casa: Rance 1795
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2011
Creator: Jeanne Sandra Rance


Gen: feminin
Categorie olfactiva: floral
Descriere oficiala:
note de varf: trandafir bulgaresc si trandafir de Grasse
note de fond: trandafir, ylang-ylang, iasomie, tuberoza
note finale: santal, vanile



Aprecieri personale
Intensitate: destul de opulent
Persistenta: de lunga durata, 5-6 ore
Flacon: vezi descrierea din text
Evaluare: 7,50/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.