Pagini

Faceți căutări pe acest blog

20 octombrie 2012

Vintage Patchouly- DSH Perfumes




Vintage Patchouly este un parfum surprinzator, cu o evolutie de exceptie, care te uimeste caci pleaca de la un miros modest si ajunge, in final, un parfum frumos.
Parfumul incepe cu un patchouli destul de realist, cu mirosul sau de drojdie si de medicamente, aspru, rece si amarui. Pe nesimtite, parfumul adauga lemn de trandafir si devine usor dulceag si din ce in ce mai cald, evoluand spre un parfum moale, cremos si placut. Mirosul lui este foarte discret si, ai zice, amenintat cu disparitia. Rasare insa un trandafir timid care infrumuseteaza si catifeleaza parfumul. Abia dupa vreo 40 de minute de la pulverizare, isi dezvolta si patchouli capacitatile seductive intr-un parfum foarte cald si destul de dulce. Foarte frumoasa evolutie are parfumul asta, se schimba tot timpul. Ai zice ca a dat tot ce poate, dar iar mai apare ceva. Dupa ce apare si santalul este un adevarat regal. La final se dezlantuie rasinile intr-o combinatie dulce, frumoasa, cu tenta balsamica. Pacat ca parfumul este prea discret si nu are siaj deloc.

Numele parfumului: Vintage Patchouly
Casa: DSH Perfumes
Concentratie: EDP
An de aparitie:
Creator: Dawn Spencer Hurwitz

Categorie olfactiva: oriental-lemnos
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, lemn de trandafir
note de fond: patchouli de India, trandafir de Maroc, santal de Mysore
note finale: santal australian, cedru de Virginia, mosc, nota ambrata, benzoin de Siam, tutun

Aprecieri personale
Intensitate: destul de discret, fara siaj
Persistenta: foarte longeviv, cel putin 8 ore
Flacon: paralelipipedic, din cristal transparent
Evaluare: 7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.