Pagini

Faceți căutări pe acest blog

22 octombrie 2012

Prada Intense- Prada




Prada Intense vine la un an departare de prima versiune, creata in 2004, fiind de aceasta data o apa de parfum intensa. Parfumul se adreseaza iubitoarelor de patchouli, care este subiectul principal al parfumului.
Notele de varf sunt foarte apoase, aproape deloc dulci si contin patchouli care se dezvolta pe un fond usor floral, reprezentat de florile de portocal, la care se adauga bergamota. E un patchouli foarte bland, care, incet, in notele de fond incepe a se incalzi, devenind tandru si usor mai dulce sub influenta florilor de mimoza a caror prezenta este foarte discreta, dar sesizabila. Treptat incep a se simte  balsamul de Peru si vanilia, care rotunjesc parfumul, ii dau densitate si il fac frumos. Parfumul devine in scurt timp de-a dreptul fierbinte si sensibil mai dulce. In mare, imi pare ca seamana cu Vintage Patchouly de la DSH Perfumes, dar evolueaza mult mai repede si nu are aceeasi longevitate. Apoi e mai sarac in nuante, dar este, fara indoiala, un parfum destul de frumos.

Numele parfumului: Prada Intense
Casa: Prada
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2005
Creator: Carlos Benaim, Clement Gavary, Max Gavary
Carlos Benaim
Clement Gavary

Categorie olfactiva: oriental-lemnos
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, portocala amara, flori de mandarin
note de fond: patchouli, balsam de Peru, trandafir, mimoza
note finale: mosc, labdanum, santal, boabe de tonka, vanilie


Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: medie
Flacon: paralelipipedic , de culoare visinie, prevazut cu pompa
Evaluare: 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.