Pagini

Faceți căutări pe acest blog

13 octombrie 2012

PG10-Aomassai-Parfumerie Generale



Aomassai, aparut in 2006, este creatia lui Pierre Guillaume. Nu am mai probat niciun parfum al acestei case , dar cel de fata este o experienta olfactiva absolut incantatoare. Parfumul este foarte discret si, la prima vedere, ai impresia ca este firav si ca il vei pierde repede.
Incepe cu un miros de condimente si note lemnoase, pentru ca apoi sa-ti plimbe pe la nari miresme minunate: caramele, alune, lemn dulce, fum de rasini, cacao, vanile. Este un gurmand de un rafinament remarcabil, care , din fericire, nu abuzeaza de dulce cum se intampla cel mai adesea cu astfel de parfumuri. Doar vanilia din notele finale este mai dulce, dar fara a depasi limitele suportabilului. Finetea, blandetea si caldura lui sunt cuceritoare. Nu are o nota stridenta, parfumul este o simfonie impecabila. Ai impresia ca nu te parfumeaza, ci te pudreaza si te mangaie. Superb!

Numele parfumului: PG10-Aomassai
Casa: Parfumerie Generale
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2006
Creator: Pierre Guillaume

Categorie olfactiva: oriental-condimentat
Gen: unisex
Descriere oficiala: condimente, rasina de lemn, alune, caramel, vetiver, tamaie, lemn dulce, portocala amara, fan, note lemnoase.




Aprecieri personale
Intensitate: discret
Persistenta: in jur de 5 ore
Flacon: din cristal transparent, paralelipipedic, aplatizat. Buson cilindric, de culoare neagra.
Evaluare: 10/10


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.