Pagini

Faceți căutări pe acest blog

18 octombrie 2012

Nuit- Hugo Boss



Chiar imi doresc sa vad si eu parfum bun feminin iesit de la casa Hugo Boss, il astept de ani de zile, dar vad ca nu mai apare. Nuit are un clip publicitar destul de incitant datorita prestatiei lui Gwyneth Paltrow, frumoasa si eleganta, are si o sticla atragatoare, de culoare neagra, cu design minimalist, numai ca parfumul este, din nou, mediocru.
Ambalajul si reclama parfumului, insusi numele lui, te fac sa crezi ca vei avea de-a face cu un parfum de seara. In realitate este un floral comun, cu care poti sa mergi linistit la birou ca nu te baga nimeni in seama. Asta daca ai facut greseala sa cumperi parfumul si vrei sa-l folosesti. Parfumul nu se distinge prin absolut nimic, este unul dintre cele mai banale. Poti sa-l porti zile intregi si tot nu reusesti sa-l memorezi caci miroase ca alte zeci de parfumuri florale. Notele de varf sunt floral-fructate, dulci-acrisoare. Ce flori? Ce fructe? De neprecizat. Ceva ce iti sugereaza culoarea verde.  Fondul parfumului este floral. Ar trebui sa simtim iasomie si violete si oarece flori albe. Mirosul aduce cu un fan amestecat cu ceva flori tocate, din care se simte mai mult miros de seva. Finalul este niste mosc. Eu nu simt nici o urma de santal. In intregul lui , parfumul este usor, apos, luminos si aerisit, dar nu ai ce sa iubesti la el. Cred ca nu are niciun produs natural. O investitie, cu siguranta, proasta.

Gwyneth Paltrow


Numele parfumului: Nuit
Casa: Hugo Boss
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2012
Creator:
Categorie olfactiva: floral-fructat
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: aldehide, piersica
note de fond: violeta, iasomie, flori albe
note finale: mosc, santal

Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj slab
Persistenta: 2-3 ore
Flacon: inalt, paralelipipedic, de culoare neagra
Evaluare: 4/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.