Pagini

Faceți căutări pe acest blog

30 septembrie 2012

Sweet Redemption, the End- By Kilian





Parfumul , semnat de Calice Becker si aparut in 2011, este ultimul din seria L’Oeuvre Noir. Lista componentelor parfumului iti atrage atentia si te face curios. Te astepti la un parfum care porneste de la vraja, dorinta si pacat si ajunge la purificare si sfintenie.
Parfumul incepe cu o frumoasa bergamota dulce-acrisoara, urmata de un miros de flori de portocale proaspete care se transforma foarte repede in miros de flori fanate si inecate in sirop de zahar vanilat. Florile nu mai au viata, dar au un miros de otrava facuta sa fie apetisanta, sa-ti starneasca simturile si poftele. Astepti sa se intample ceva, dar parfumul ramane multa vreme inert, moale si lasciv, pierzandu-si, totusi, din opulenta initiala. Notele de baza sunt mult sub asteptari caci din rasinile alea multe pomenite de lista oficiala nu se simte mare lucru. Recunosc ca parfumul primeste o tenta usor balsamica, dar pot detecta doar un strop de rasina (greu de spus care) si vanilie. Parerea mea este ca parfumul este neterminat si ca i-au fost ratate notele de baza.



Numele parfumului: Sweet Redemption, the End
Casa: by Kilian
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2011
Creator: Calice Becker

Categorie olfactiva: oriental-floral
Gen: unisex
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, frunze de portocal
note de mijloc: neroli
note finale: smirna, tamaie, opoponax, benzoin, vanilie

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: standardul casei
Evaluare: 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.