Pagini

Faceți căutări pe acest blog

25 septembrie 2012

Myrrhe Ardente- Annick Goutal




Myrrhe Ardente, creat in 2007, face parte din seria Les Orientalistes a casei Annick Goutal. Parfumul merge pe cai deja de multi batatorite, incercand o combinatie de rasini cu note lemnoase.
Daca ar fi fost singurul parfum de  felul acesta as fi putut spune despre el ca este, cel mult, interesant, numai ca oferta,  mai ales a caselor producatoare de parfumuri de nisa, este atat de mare si uneori atat de buna incat parfumul Myrrhe Ardente nu are cum sa se  impuna printre cele foarte bune, uneori opere de arta. In primul rand notele de varf sunt de-a dreptul ratate, find o combinatie de cauciuc usor dulceag cu un miros de carbune ars, umed. Ulterior parfumul se drege cat de cat , incepe sa aiba un miros vag de smirna, dar ingredientul salvator este vanilia care acopera uratenia mirosului initial. Se simt si niste note lemnoase si putin fum, ulterior si miros de ceara de albine, dar un miros disipat, slab conturat, discret pe care abia il percepi daca iti bagi nasul in piele (desi este o apa de parfum, nu de toaleta). Parfumul este si foarte liniar, de-a dreptul plictisitor. Ceva care seamana pe alocuri cu mirosul  dintr-o biserica ortodoxa, dar mult diluat. Casa Annick Goutal recomanda suprapunerea parfumurilor din seria Les Orientalistes pentru a obtine efecte personalizate. Pretul parfumului este descurajant de mare si nu are cum sa-l califice intr-o finala a celor mai bune parfumuri care au ca subiect smirna sau ambra.



Numele parfumului: Myrhhe Ardente
Casa: Annick Goutal
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2007
Creator: Annick Goutal, Isabelle Doyen













Categorie olfactiva: oriental-lemnos
Gen: unisex
Descriere oficiala: smirna, boabe de tonka, benzoin, lemn de guaiac, vetiver, ceara de albine


Aprecieri personale
Intensitate: foarte discret, fara siaj
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: rectangular, din cristal transparent
Evaluare: 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.