Pagini

Faceți căutări pe acest blog

30 iunie 2012

Dior Addict Eau sensuelle- Christian Dior





Parfumul, proaspat lansat in acest an (2012), este creat de Francois Demachy. Are acelasi flacon minimalist ca al editiei princeps, elegant, dar din cristal transparent.
Daphne Groeneveld a fost aleasa drept imagine a parfumului si se descurca destul de bine in filmul publicitar de promovare. Filmul e facut la St. Tropez si are , mai ales la inceput, un aer retro care-mi aduce aminte de Brigitte Bardot in anii ei de glorie, numai ca Daphne nu e nici pe departe la fel de senzuala.


Parfumul se vrea unul usor de vara, avand drept subiect trandafirul. E un trandafir  usor ca un fulg si transparent, putin dulceag. Desi in notele de mijloc se vorbeste de iasomie ca ingredient, parfumul este plictisitor de static, rezumandu-se la trandafir. Sincer, mie parfumul asta nu-mi spune mare lucru si nu-mi pare demn de casa Dior. Un flanker de-o vara, doar atat.

Numele parfumului: Dior Addict/ Eau sensuelle
Casa:- Christian Dior
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2012
Creator: Francois Demachy
Categorie olfactiva: floral-trandafir
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: trandafir
note de fond: iasomie
note finale: mosc alb, cedru

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 2 ore
Flacon: vezi textul
Evaluare: 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.