Pagini

Faceți căutări pe acest blog

5 mai 2012

Brit Red -Burberry



Surpriza mare! Am gasit azi un parfum pe care il consideram ratat caci este o editie limitata, aparuta in 2004, Brit Red de la Burberry, parfum aparut la un an distanta de Brit, un parfum pe care eu l-am iubit la un moment dat.
Parfumul este creat, la fel ca si parfumul initial, de catre Nathalie Gracia-Cetto si are aceeasi sticla cadrilata ca si Brit, creata de Fabien Baron, dar atat sticla, cat si busonul sunt de culoare rosie.
Parfumul a avut un succes remarcabil la public in ciuda faptului ca sunt si unele recenzii mai putin entuziasmante. Mie personal, desi nu sunt o fana a parfumurilor dulci si acesta este dulce, imi place foarte mult.Parfumul are atat calitati tehnice cat si estice . Parsistenta si siajul parfumului sunt impresionate, apoi este un parfum care evolueaza foarte frumos, fiind frumos de la prima nota si pana la ultima. Sunt putine parfumurile cu care relationez atat de bine, pur si simplu este fantastic de prietenos. Imi creeaza si o stare de bine, este si comod de purtat si agreabil pentru cei din jur, nefiind nicio clipa agresiv.
Primele note ale parfumului sunt absolut minunate. E un amestec de rubarbara si mandarina zemoasa si putin ghimbir care, nu stiu de ce, nu prea este listata la ingrediente. E un miros dulce acrisor, dar care are multa prospetime si este usor gurmand. Urmeaza o faza super gurmanda in care iti vine sa-ti musti incheieturile de placere si sa poftesti la toate dulciurile din lume . Un amestec absolut savuros de ghimbir si turta dulce, iar in secundar simti si ceva floral, un trandafir. Ori florile sunt foarte discrete, ori eu le ignor de teama sa nu pierd desertul. Are si ceva prietenos si ceva jucaus in el, iti creeaza o stare de fericire. E ca o noapte frumoasa de Craciun cu daruri, cu mirosuri apetisante si cu multa caldura. In partea de final parfumul este rotund, catifelat, tandru, amestecand frumos vanilia cu patchouli. Desigur, este un parfum de iarna, caruia ii place mult lana si blanita. O bucurie de parfum!




Numele parfumului: Burberry Brit Red
Casa: Burberry
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2004
Creator: Nathalie Gracia-Cetto
Categorie olfactiva:oriental-floral
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: mandarina, , rubarbara, turta dulce
note de fond: iasomie, trandafir
note finale:patchouli, benzoin, santal, boabe de tonka


Aprecieri personale
Intensitate: medie, siaj foarte bun
Persistenta: minim 5 ore
Flacon: vezi textul
Evaluare: 10/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.