Pagini

Faceți căutări pe acest blog

13 aprilie 2012

Verry Irresistible Sensual- Givenchy



Dupa ce a iesit pe piata, in 2003 , Very Irresistible, an de an, au aparut noi variante ale parfumului. Varianta Sensual, cu o semnatura de exceptie-Diminique Ropion-, aparuta in 2005 pare a fi una dintre cele mai agreate de publicul feminin. Sticla parfumului are aceeasi forma cu cea a originalului, iar culoarea porneste de la un roz, la baza, si merge, in degrade, pana la violet intens, in partea superioara. Busonul este din plastic transparent, tot de culoare violet. Imaginea parfumului este, si de aceasta data, Liv Tylor.

Liv Tylor

Notele de varf ale parfumului, imi par usor instabile si apoase. Cand simti un miros de fructe, cand anasonul stelat. Personal, nu simt deloc bujorul. In secundar simt un miros de pamant umed de padure, cu miros de ciuperci, care nu-mi place. Trandafirul, desi figureaza ca o componenta principala a parfumului, este totalmente acoperit de ansaon, la inceput, ulterior de patchouli. Cei care iubesc patchouli, probabil ca vor iubi acest parfum. Eu nu sunt o fana patchouli, uneori imi place, alteori nu. Depinde de combinatie. Oricum mi se pare mult mai reusita si echilibrata combinatia dintre patchouli si trandafir de la parfumul Ma Dame a lui Jean Paul Gaultier, parfum mult mai plin, mai rotund, mai dens decat acesta, Si, daca tot se da lumea in vant dupa senzualitate, Ma Dame il taie de departe pe Very Irresistible Sensual. In partea finala a parfumului ramane doar o combinatie de patchouli si vanile, dulceaga , dar blanda. Sincer, eu nu sunt prea entuziasmata de parfum, nu-l gasesc nici prea senzual, nici prea sic. Am o varianta miniaturala, am probat-o in mai multe randuri, dar nu m-a indemnat niciodata sa cumpar un flacon mare. Desigur ca parfumul nu este rau, este purtabil in anotimpurile mai reci chiar ziua, altfel este un parfum de seara si noapte.

Numele parfumului: Very Irresistible Sensual
Casa: Givenchy
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2005
Creator: Dominique Ropion

Categorie olfactiva: floral-lemnos
Descriere oficiala:
note de varf: bujor, note fructate, anason stelat
note de fond: trandafir
note finale: patchouli, vanilie




Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 3-4 ore
Flacon: vezi textul
Evaluare: 6/10

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.