Pagini

Faceți căutări pe acest blog

13 aprilie 2012

Paco-Paco Rabanne



Paco este un parfum unisex, lansat in 1995. Are un ambalaj modern, fiind adapostit intr-un recipient cilindric din aluminiu, insasi cutia parfumului fiind din acelasi material, chestie care este foarte buna pentru conservarea parfumului.
Parfumul este unul de vara, mai sport, semanand destul de bine cu CK One (lansat cu un an inainte, tot ca parfum unisex). Notele de varf sunt opulente fiind constituite din citrice. Vad ca sunt trecute in lista de ingrediente portocala si mandarina. Eu parca as simti mai mult bergamota. Citricele sunt foarte condimentate cu piper (neprecizat in lista) si coriandru. Notele de fond sunt un amestec de flori proaspete (iasomie si lavanda) cu ceai verde. Parfumul este, si in notele de varf si in cele de mijloc, usor dulce. In notele finale parfumul capata o tenta lemnoasa. Din pacate, parfumul este destul de putin inventiv si original, dar, desigur, poate fi o varianta pentru cei care agreaza in chip special citricele. E un parfum sport, insa, de la care nu ai a astepta mari rafinamente olfactive si eleganta. Este foarte usor de purtat si agreabil. Mie imi place la el, in chip special, nota de ceai.


Numele parfumului: Paco
Casa: Paco Rabanne
Concentratie: EDT
An de aparitie: 1996
Creator : Rosendo Mateu

Gen : unisex
Categorie olfactiva: hesperide-aromatice
Descriere oficiala:
note de varf: portocala, mandarina, coriandru, ananas
note de fond: iasomiem cyclamen, lavanda, ceai
note finale: boabe de tonka, cedru, santal



Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 2 ore
Flacon: vezi textul
Evaluare: 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.