Pagini

Faceți căutări pe acest blog

14 aprilie 2012

Pastel de Grès- Grès




Parfumul cred ca dateaza din 1996, dar creatorul lui nu stiu cine este. Oricum nu conteaza caci nu prea este original, este un parfum cu un miros comun. Sticla parfumulului arata ca un butoias inalt, fiind din cristal transparent.  Are un buson din plastic,  care cred ca vrea sa redea un buchet de flori.
Parfumul are o consistenta apoasa si este un parfum usor, de primavara-vara. Ar fi un floral- fructat, cu vag miros de frezia , in notele de varf, si trandafir in cele de mijloc. Mie imi pare, mai degraba, ca simt bujor, dar nu este listat la ingrediente. Restul componentelor, coriandru, piersica, vetiver nu prea reusesc sa le percep. Are o usoara nota acvatica si imi seamana destul de bine cu un parfum de la Coty, cu Prèt à Porter sau Chanson d’Eau, undeva pe acolo.  E un parfum fara pretentii, pentru fete de 14-16 ani sau purtabil cand faci sport. Desi este EDP, nu are persistenta.



Numele parfumului: Pastel de Grès
Casa: Grès
Concentratie: EDP
An de aparitie: 1996 ?
Creator: nu stiu
Categorie olfactiva: floral-fructat
Descriere oficiala:
note de varf: frezia, coriandru, piersica
note de fond: trandafir
note finale: vetiver, cedru

Aprecieri personale
Intensitate: discret
Persistenta: aproximativ o ora
Flacon: vezi textul
Evaluare: 3/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.