Pagini

Faceți căutări pe acest blog

13 aprilie 2012

My Givenchy Dream-Givenchy



Parfumul este semnat de Mark Buxton si a aparut in 2008. Sticla parfumului este de-a dreptul o oroare, cred ca este cea mai urata din cate stiu. Este cubica, cu peretii usor tesiti spre interior la baza. Busonul este trapezoidal, din plastic transparent, cu o baza cubica, de culoare albastra. Parfumul are culoare mov si nu se armonizeaza deloc cu albastrul busonului. Ambalajul, de-a dreptul kitsch,  iti sugereaza un parfum cu o chimie ieftina. Si iti sugereaza bine.
Primele note ale parfumului sunt oarecum incurajatoare. E un miros fructat, care combina physalis, cu coacaze si citrice. E luminos, revigorant, dar deloc original. Stiu cel putin 5 parfumuri cu note de varf aproape identice (a se vedea Versense-Versace, Éclat d’Arpège-Lanvin). Dupa nici 5 minute, mirosul devine absolut dezgustator. Nu-l pot asocia decat cu o sticla de plastic, cu vagi urme de suc chimic de fructe . Nu pot sa cred ca Givenchy a putut sa scoata pe piata aceasta mizerie. Nu asteptati nimic din ingredientele trecute in lista oficiala pentru notele de mijloc si de final caci le asteptati degeaba. E un parfum pe care Givenchy trebuie sa-l scoata de pe piata caci isi compromite numele. Visul Givenchy este, in fapt, un cosmar. Parfum de bazar turcesc.


Numele parfumului: My Givenchy Dream
Casa: Givenchy
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2008
Creator: Mark Buxton

Categorie olfactiva: floral-fructat
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: cacaza neagra, physalis, clementine
note de fond: iasomie, trandafir, lacramioara
note finale: patchouli, santal, ambra


Aprecieri personale
Intensitate: minima
Persistenta: 30 de minute, maxim o ora
Flacon: vezi textul
Evaluare: 0/10



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.