Pagini

Faceți căutări pe acest blog

27 aprilie 2012

Eternity Summer 2012/Women



A iesit si anul acesta o editie limitata, de vara, a parfumului Eternity.
Ea este mult mai nereusita decat cea de anul trecut si nu cred sa-si gaseasca prea multi simpatizanti. Sticla parfumului este cea obisnuita, avand o culoare in degrade, portocalie la baza si mai deschisa, spre roz, in partea superioara.
Inceputul parfumului este insolit, avand nuanta bahica si acvatica. Este un amestec de Martini, pere japoneze, bergamota si floare de portocal.  Cel mai pregnant este mirosul de para, dar imi pare ingrozitor de artificial. E ciudat ca intreg amestecul asta da un miros final de coaja de pepene. Are un aer optimist, dar eu nu mi-as dori sa miros asa. Partea de mijloc a parfumului vrea sa fie florala si se simt zambila si bujorul, dar se mai simte si para aia infecta care mie imi produce o senzatie acuta de greata. Parfumul este opulent si lipsit de rafinament, chiar nu-mi place deloc. Para aia este de-a dreptul obsedanta, nu scapi de ea. In plus, parfumul nu evolueaza deloc, o tine tot asa ca gaia maţu‘.  Ca sa te asortezi cu parfumul cred ca tre sa te imbraci ca o sorcova si totul e perfect. Indiferent daca iti place sau nu mirosul, e greu de crezut ca se poate purta un parfum atat de opulent vara. Ar putea fi un parfum cu care te dai cand mergi la piata, dimineata devreme.



Numele parfumului: Eternity Summer 2012/ Women
Casa: Calvin Klein
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2012
Gen: feminin
Creator: Pascal Guarin
Categorie olfactiva: floral-fructat
Descriere oficiala:
note de varf: Martini, pere japoneze, bergamota, floare de portocal
note de fond: buhor alb, zambila albastra, gardenia
note finale: boabe de tonka, heliotrop, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: destul de opulent
Persistenta: in jur de 2 ore
Flacon: vezi textul
Evaluare: 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.