Pagini

Faceți căutări pe acest blog

9 martie 2012

Trésor Midnight Rose- Lancôme





Din 1990, cand a lansat parfumul Trésor, casa Lancôme a adaugat mai multe variante ale parfumului, una dintre ele fiind Trésor Midnight Rose, semnata de Anne Flipo si aparuta in 2011.
Sticla parfumului, foarte atragatoare, este din cristal de culoare prunei, in degradé, inalta, zvelta, eleganta, de forma unui trunchi de piramida asezat cu baza in sus. Pe gatul sticlei este atasat un trandafir din matase, asortat la culoarea sticlei. Sticla ar sugera un parfum elegant, senzual, de seara.  Ca imagine a parfumului a fost aleasa Emma Watson, o fata simpatica si plina de viata. Clipul publicitar nu m-a impresionat prin nimic, este haotic si nici nu stie ce vrea caci pune accente aiurea. Parca ar vrea sa vanda o palarie, nu un parfum. El ar vrea sa ne descrie un parfum al trandafirului si , deci, al iubirii. O dragoste la prima vedere si mai jucausa.


Notele de varf ale parfumului sunt cam baritonale, piper roz fructat, dar daca nu as fi citit ca ingredientele sunt zmeura si coacazele, cu greu le-as fi recunoscut. Dupa fructele astea dulci si destul de nereusite, ai impresia ca s-a terminat parfumul, se simte un miros cremos usor floral.  Iasomia, caci mai mult ea se simte, e cam palida si deasupra ei vine, pleosc, niste vanilie in chip de tichie de margaritar. In final, se simte si niste cedru care pare cel mai reusit lucru. Nu e grozav parfumul, e foarte sintetic, dar e purtabil. Initial i-am dat nota foarte mica, dar l-am reprobat dupa cateva luni si am devenit mai indulgenta. Intre timp l-am si primit cadou. Eu nu mi l-as fi cumparat niciodata,dar calul de capatat nu este de cautat in gura. M-am pricopsit :)

Numele parfumului: Trésor Midnight Rose
Casa: Lancôme
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2011
Creator: Anne Flipo

Categorie olfactiva: floral-fructat
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: zmeura, coacaze, piper roz
note de fond: trandafir, iasomie, bujor
note finale: vanilie, cedru de Atlas, mosc alb



Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 4 ore
Flacon: vezi textul
Evaluare: 6/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.