Pagini

Faceți căutări pe acest blog

7 martie 2012

Green Tea Intense-Elizabeth Arden



In 1999, brand-ul Elizabeth Arden a lansat parfumul Green Tea, semnat de Francis Kurkdjian, iar in 2006 a revenit cu o varianta mai intesa. Nu detin ambele parfumuri si, deci, nici posibilitatea de a le compara, dar, consultand lista de ingrediente, reiese ca varianta intensa a renuntat la ingredientele florale, respectiv garoafa si jasminul. Prin urmare, este foarte probabil sa fie si alte diferente intre cele doua parfumuri decat cele de intensitate.
Parfumul are aceeasi sticla simpla, din cristal verde, de forma rectangulara la vederea din fata, mult aplatizata, decorata cu o frunza stilizata. Busonul este de aceeasi forma cu sticla, din plastic, de culoare verde deschis, sidefat. 
Parfumul, din punct de vedere olfactiv, este foarte simplu, dar agreabil. Are un miros usor dulceag de ceai verde si o nota ascutita de lamaie, care se estompeaza in scurta vreme. In secundar se simte o nota de menta, foarte discreta, cat o frunza de menta verde adaugata unui ceai. Evolutia parfumului este liniara, adaugandu-se doar ambra si mosc la notele de final. Este un parfum placut si luminos, curat, proaspat si revigorant care-ti da o stare de relaxare si de bine. In chip evident este un parfum de folosinta cotidiana, de vara, ideal de pulverizat pe intreg corpul imediat dupa dus. Este usor de purtat si prezinta avantajul longevitatii, durand minim 6 ore. Personal, il prefer parfumului Eau Parfumée au Thé Verte-Extrem al casel Bvlgari caci este mai aerisit, mai longeviv si mult mai ieftin.



Numele parfumului: Green Tea Intense
Casa: Elizabeth Arden
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2006
Categorie olfactiva: hesperide-aromatice
Gen : feminin
Descriere oficiala: ceai verde, lamaie, menta, ambra, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: de scurta durata
Flacon: vezi descrierea din text
Evaluare: 6/10

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.