Pagini

Faceți căutări pe acest blog

31 martie 2012

Armani Code Summer 2011/ Pour Femme- Giorgio Armani




Editia de vara-2011 a parfumului Code, are aceleasi note ca si cea din 2010. In paralel a fost lansata si o varianta masculina. Sticla parfumului este asemanatoare cu a parfumului Code, dar difera culorile. Partea inferioara este bleumarin, iar cea superioara alb givrat. Este decorata cu flori stilizate,albe, iar busonul este din plastic, tot de culoare alba.
Parfumul este foarte frumos, avand tot ce-i trebuie si fiind proaspat, savuros, senzual si feminin. Notele de varf sunt fructate si gurmande, amestecand portocala cu serbetul de pere. Notele de mijloc sunt predominant florale, o combinatie superba de flori de portocal si ghimbir, usor dulce, foarte luminoasa, aerisita, cu o tenta acvatica. Parfumul este foarte bland, mangaietor, se muleaza foarte frumos pe piele, ca o crema hidratanta. Un praf de vanilie il face delicios si senzual. E o bucurie sa-l porti primavara si vara ca parfum de zi.


Numele parfumului: Armani Code Summer/ Pour Femme
Casa: Giorgio Armani
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2011
Gen: feminin
Categorie olfactiva: oriental-floral
Descriere oficiala:
note de varf: portocala, serbet de pere
note de fond: iasomie Sambac, neroli, ghimbir, cyclamen
note finale: mosc, vanilie, lemn alb

Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: in jur de 3 ore
Flacon: vezi textul
Evaluare: 8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.