Pagini

Faceți căutări pe acest blog

15 februarie 2012

Nina L'Elixir- Nina Ricci



La 4 ani dupa lansarea parfumului Nina, a fost scoasa pe piata o noua versiune, Nina L’Elixir, semnata, de aceasta data, doar de Olivier Cresp. Parfumul este gazduit tot intr-un mar, dar de culoare argintie, spre baza, si rosie, sus, ambele zone fiind cu aspect usor metalizat. Filmul publicitar al parfumului este absolut superb, dar ar fi fost mai potrivit pentru parfumul Nina decat pentru L’Elixir. Florrie Arnold isi joaca cu mare naturalete rolul de adolescenta, canta ca un ingeras, iar decorul este unul de basm, cu culori optimiste, pastelate.

Florrie Arnold

Parfumul are o deschidere citrica (lamaie), la fel ca si Nina, dar in combinatie cu fructe rosii, accentul cazand pe cireasa. Este usor dulceag, dar nu in exces, dar mult mai putin delicios si vesel decat Nina. Notele de fond sunt usor florale, dar jasminul este dominat de mar si caramel. Parfumul este mult mai dens decat Nina si mult mai putin luminos si aerat. In schimb se pune mai mult accent pe latura senzuala, fiind adaugate note orientale parfumului si cedru, ultimul dandu-i un efect balsamic.
Mie imi place mult mai mult Nina, care e mult mai spontan si mai plin de viata. Asta imi pare de-a dreptul batranicios in comparatie cu primul. Parfumul l-am cumparat dintr-o greseala facuta de vanzatoarele de la Sephora. Am cerut Nina si mi-au dat Nina L’Elixir. Parfumul nu este, insa, de lepadat, este usor de purtat ca parfum de toata ziua, primavara sau vara.

Numele parfumului: Nina L’Elixir
Casa: Nina Ricci
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2010
Creator: Olivier Cresp

Categorie olfactiva: floral-fructat
Gen: feminin
Descriere oficiala:
note de varf: lamaie de Calabria, lamaie verde, fructe rosii
note de fond: jasmin, mere, caramel, cedru
note finale: mosc, ambra, note orientale



Aprecieri personale
Intensitate: medie
Persistenta: 4-5 ore
Flacon: vezi descrierea din text
Evaluare: 7/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.