Pagini

Faceți căutări pe acest blog

25 februarie 2012

Jus de Fleurs-Blugirl- Blumarine


Jus de Fleurs-Blugirl


Parfumul Jus de Fleurs al casei de moda italiene Blumarine a fost lansat in 2010, fiind semnat de Nathalie Lorson. El este destinat in primul rand adolescentelor, fiind un parfum modern, floral-fructat.
Sticla parfumului are un aer tineresc, fiind din cristal roz, brumat. Are, oarecum, o forma antropomorfa, partea inferioara avand forma unei fuste evazate, iar cea superioara, corespunzand bustului, fiind aproximativ rotunda. Busonul este de culoare neagra, iar pe gatul sticlei este fixata o funda neagra.


Notele de varf ale parfumului sunt chiar reusite : o bergamota acrisoara usor indulcita de guava. Parfumul este dens si destul de opulent, fara a fi suparator. In notele de fond, el ar trebui sa-si dezvolte florile, adica gardenia, plumeria si florile de portocal, dar parfumul floral este destul de slab si nu pot sa recunosc niciuna dintre florile listate. Se simte un miros floral, dulce-amarui, dar nu stiu de ce este si un miros fructat neidentificabil . Asta este tot ce ofera parfumul. Slabut tare.

Numele parfumului: Jus de Fleurs
Casa: Blumarine
Concentratie: EDT
An de aparitie: 2010
Gen: feminin
Creator: Nathalie Lorson

Categorie olfactiva: floral-fructat
Descriere oficiala:
note de varf: bergamota, guava
note de fond: gardenie, plumeria, flori de potocal, note solare
note finale: santal, vanilie, mosc

Aprecieri personale
Intensitate: mica
Persistenta: in jur de 2 ore
Flacon: a se vedea textul
Evaluare: 4/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.