Pagini

Faceți căutări pe acest blog

10 ianuarie 2012

Very Irresistible/L'intense-Givenchy


In 2011, casa Givenchy isi continua seria pleonasmelor inceputa in 2003 (nu o luati ca pe o rautate, sunt fana Givenchy, dar asta e situatia) cu Very irresistible/ L’intense. Asa cum sugereaza chiar numele, este o apa de parfum de tip”faire tourner la tete”, puternica, cu un siaj de invidiat, cu o lunga persistenta, incadrata in categoria cypre-floral, floarea vedeta fiind trandafirul turcesc. Este un parfum chic, elegant, tipic frantuzesc, catalogat ca fiind unul modern, desi nu se indeparteaza prea mult de linia parfumurilor clasice.
Parfumul are personalitate si este usor recognoscibil. Asa cum sugereaza si clipul publicitar prin actrita Liv Tyler, parfumul este foarte potrivit pentru o rochie neagra, de seara, ceea ce nu exclude insa purtarea lui si ziua, in orice anotimp, mai putin vara. Reteta lui oficiala pare a fi extrem de simpla, fiind precizate foarte putine ingrediente. Deschiderea parfumului este foarte frumoasa, din pacate efemera, un miros de prune care mie imi aduce aminte de prunele uscate, dar mustoase si usor afumate. Ulterior, cand apare pregnant trandafirul, evolutia parfumului este liniara, aproape insesizabila. Parfumul nu va deveni o legenda, dar este, totusi, remarcabil in multitudinea de jusuri dezagrabile cu care este asasinat consumatorul in fiecare an. Sticla se remarca printr-un design minimalist care reuseste sa rezoneze cu parfumul, culoarea ei aduce aminte de cea a prunei coapte, iar un trandafir stilizat , de culoare argintie, anunta ca, vorba cantecului, « l’important c’est la rose ». Zvelta si usoara, este  usor de folosit si isi gaseste lesne locul in orice poseta.

Numele parfumului : Very Irresistible/L‘intense
Casa :Givenchy
Concentratie: EDP
An de aparitie: 2011
Creator: IFF
Categorie olfactiva: floral
Gen: feminin
Descriere oficiala
note de varf : note fructate, pruna
note de fond : Rosa damascena
note finale : patchuli, mosc alb

Aprecieri personale
Intensitate: opulent, cu  un siaj remarcabil
Persistenta ; in jur de 6 ore
Flacon: design modern, minimalist, sticla elongata, in degrade , trecand de la negru, prin violet, spre roz
Evaluare: 8/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Nu aruncati sticlele de parfum golite! In 20 de ani ele vor deveni istorie. In jurul vostru sunt multi colectionari. Pastrati-le, daruiti-le, vindeti-le.